Hobbyfokker van kleurmuizen en dwerghamsters

Roborovski pagina gemaakt

Gepubliceerd op 17 september 2018 om 22:20

Vandaag ben ik druk bezig geweest de pagina over de russische dwerghamster kleuren en genetica af te ronden, er ontbreken nog wel een paar foto's maar de tekst is klaar. Daarna begonnen met eenzelfde pagina, maar dan voor de roborovski dwerghamster.. Er zijn een stuk minder kleuren bij de robos als bij de russen, dus in dat opzicht was het snel gedaan. Wel ben ik me er pas net in gaan verdiepen, dus ik moest er toch wel iets langer over nadenken en dingen controleren.. Uiteindelijk toch erg blij met het resultaat! Ook op deze pagina nog ontbrekende foto's die ik later hoop toe te voegen, echter wel van kleuren waar ik zelf nog naar op zoek ben. Met een beetje geluk vind ik op de komende Exoknaag alvast een deel van deze kleuren..


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.