Hobbyfokker van kleurmuizen en dwerghamsters

Saskia's Beestjes is nu Saskia's Kleine Knagers

Gepubliceerd op 30 september 2018 om 16:56

Eigen domein geregistreerd: kleineknagers.nl

Aangezien de site nu toch van een voor de lol begonnen pagina met zomaar wat informatie is uitgegroeid tot best wel een leuke en serieuze site over mijn kleurmuizen en dwerghamsters, heb ik de grote stap genomen. Een eigen domein..

Ik heb al meerdere sites gehad en meestal noemde ik die naar mijn internet naam Saskia1982 of Saskia's Beestjes. Aangezien dit toch een hele nieuwe site is en ik echt duidelijk een nieuwe start maak hiermee, ben ik toch voor een nieuwe, maar toch herkenbare naam gegaan. Saskia's Kleine Knagers, ofwel kleineknagers.nl

Een simpele naam waarbij je direct ziet waar het om gaat en makkelijk te onthouden..

Normaal ben ik geen fanatieke blogger, maar ik zal toch proberen om regelmatig een stukje te schrijven. Soms gewoon leuke nieuwtjes van mijn eigen kleine knagers, ervaringen en vragen die ik misschien wil delen en ook gewoon algemene onderwerpen over kleurmuizen en dwerghamsters.. 

Of er mensen zijn die het een beetje interessant vinden, geen idee.. Anders is het voor mij zelf gewoon leuk om af en toe eens terug te kijken naar mijn beleving van het houden en fokken van kleine knagers.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.