Hobbyfokker van kleurmuizen en dwerghamsters

Zomaar..

Gepubliceerd op 2 oktober 2018 om 21:05

Soms is het gewoon leuk om zomaar wat foto's te maken..

Al is het maar om eens te laten zien hoe het hier gaat met de beestjes. Zo hebben we bij onze zwarte tan muizen ons eerste nestje.. Hierboven een van de trotse ouders en hieronder het nestje jonge tanmuisjes.

Daarna nog wat willekeurige foto's gemaakt van de roborovski dwerghamsters. Wat een geweldige hamsters zijn dat, zelfs als ze slapen zijn ze schattig..

Bij de russische dwerghamsters is altijd wel wat te zien.. Deze keer even alleen een foto van het eerste nestje uit de wildvanglijn. Ik heb twee koppels russen uit wildvanglijnen afkomstig van twee duitse universiteiten. De stamouders zijn wilde russische dwerghamsters en deze lijnen zijn helemaal zuiver gehouden, er zijn nooit andere russen ingekruist..

Een prachtige sprinkhaan soort die ik toevallig tegen het lijf ben gelopen afgelopen beurs in Houten, de tropidacris collaris. Als ze jong zijn dan zijn ze geheel zwart, al snel komt er een oranje rode aftekening op en vervolgens ook geel. Volwassen zijn ze groen en zo'n 10 cm groot.

Hoewel de meeste dieren die we hebben zacht en pluizig zijn, hebben we ook minder knuffelige dieren. Waaronder dus deze sissende kakkerlakken..


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.