Hobbyfokker van kleurmuizen en dwerghamsters

Exoknaag 2 december 2018

Gepubliceerd op 3 december 2018 om 19:07

Vier keer per jaar is er Exoknaag in Houten, een grote knaagdiershow en ook een beurs. Er is van alles te zien en te koop.. Spulletjes, voer, dieren. Naast knaagdieren zijn er ook diverse soorten exotische dieren, heeeeeeeel veel terrariumdieren (Exoknaag is tegelijkertijd als Terraria Houten) en oa katten. Maar het leukste blijft toch wel het contact met andere liefhebbers en fokkers. Ook is Exoknaag een soort ontmoetingsplek voor internationale contacten. Zo kwam ik zondag vrienden tegen uit Engeland, Duitsland, België en Zweden.

Deze keer toch weer een tafel genomen, mijn dochter wou dat graag en het is altijd wel fijn om een eigen plekje in de drukte te hebben. Nou ben ik geen bedrijf, maar gewoon een simpele hobbyfokker.. Zo heb ik mijn tafel ook lekker simpel gehouden. Paar bakjes met wat jonge dieren en een schaaltje pepernoten. Geen grote spandoeken, visitekaartjes of andere reclame. Laat de grote massa maar naar de opvallende stands gaan, dan heb ik lekker de tijd om tussendoor gewoon te praten met de mensen.

Wat mij betreft weer een geslaagde dag en ook mijn dochter vond het een succes, dus in april waarschijnlijk weer met tafel!

Een erg leuke, maar ook wel lange en vermoeiende dag.. Niet alleen voor de mensen, maar ook zeker de dieren. Tijd voor een wel verdiend dutje!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.