Hobbyfokker van kleurmuizen en dwerghamsters

Roborovski Dwerghamsters

Gepubliceerd op 24 maart 2019 om 11:44

Het gaat lekker met de robos, ik heb inmiddels aardig wat koppels samen zitten en er zijn altijd wel wat jonge nestjes. Omdat mijn eerste drie cinnamon hamsters teveel aan elkaar verwant waren heb ik ze eerst gekoppeld aan mijn eigen hamsters.. Daaruit de eerste dragers gefokt en deze wel aan elkaar gekoppeld. Inmiddels is mijn eerste nestje van twee cinnamondragers geboren. Een bescheiden nestje van twee jongen, waarvan één cinnamon!

Verder komt Exoknaag langzaam aan dichterbij. Deze keer gaat het eindelijk lukken om een paar blauw bonte robos te kopen. Als het goed is krijg ik twee mannen, dus ook hierbij hopen dat ze hun best willen doen en dan via dragers zelf blauw proberen te fokken. Verder krijg ik nog een cinnamon snowbear en heel misschien een wit RO robo. Al met al weer genoeg leuks om naar uit te kijken!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.