Hobbyfokker van kleurmuizen en dwerghamsters

Verkoop..

Op de eerste plaats fokken we om zelf verder te kunnen met onze lijnen. De koppels worden zorgvuldig gekozen, zodat we met de jongen weer verder kunnen.. Wel bestaat een nest over het algemeen uit meer jongen als we nodig hebben, dus zijn er altijd wel wat dieren beschikbaar voor verkoop.


Russische dwerghamsters..

Wat mij betreft ideaal voor kinderen. Ze zijn van nature erg vriendelijk en goed bestand tegen kinderhanden. Ook overdag zal je ze regelmatig zien en ze zijn in vele kleurtjes beschikbaar. Beste is om ze alleen te houden..

Hier hebben we eigenlijk altijd wel wat jongen van. Natuurlijk hebben we niet elk kleurtje zomaar op voorraad, het zijn tenslotte geen blikken verf die we even uit een magazijn kunnen pakken.. Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Stuur gerust een berichtje en ik zal kijken of die kleur in een van de jongere nesten heb zitten of binnenkort verwacht. Heb je fok plannen, ook dit weet ik graag even van tevoren zodat ik geschikte dieren bij elkaar kan zoeken voor je..

Beschikbare kleuren:

Dit zijn alle kleuren waarin we Russische dwerghamsters fokken.. Als je een foto selecteert staat er welke kleur de afgebeelde hamster is en hoe groot de kans is dat we die kleur beschikbaar hebben. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur, man/vrouw of een koppel kan je natuurlijk altijd vooraf een bericht sturen. 

Makkelijkst is via het formulier onderaan deze pagina..

De foto's zijn gemaakt van hamsters in de beschikbare kleur, echter kunnen ze in het echt soms iets donkerder of juist iets lichter zijn. Verder kunnen lichtval en beeldscherminstellingen ook effect hebben op de weergave van kleuren. Let op: Mandarijn en camel zijn kleuren die van nature nog heel erg veranderen, als ze jong zijn zijn ze vaak creme/oranje en naarmate ze ouder worden kleuren ze vaak naar grijs/bruin, hoe sterk ze verkleuren is van tevoren bijna niet te zeggen..


Roborovski dwerghamsters..

Erg leuke en zeer actieve hamstertjes, als ze in de avond wakker worden dan zijn ze geweldig om naar te kijken. Ze kunnen in groepen of per twee samen leven, maar soms gaat het toch fout.. Mogen dus ook alleen gehouden worden. Indien het niet goed klikt ben ik altijd bereid hamsters terug te nemen.

Heb je fokplannen? Laat het even weten en ik zal kijken of ik geschikte koppels beschikbaar heb.. Ook als je problemen heb om nieuwe baasjes te vinden voor jonge robos, dan ben ik bereid om jonge robos aan te nemen.

Beschikbare kleuren:

Dit zijn alle kleuren waarin we Roborovski dwerghamsters fokken.. Als je een foto selecteert staat er welke kleur de afgebeelde hamster is en hoe groot de kans is dat we die kleur beschikbaar hebben. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur, man/vrouw of een koppel kan je natuurlijk altijd vooraf een bericht sturen. 

Makkelijkst is via het formulier onderaan deze pagina..


Chinese dwerghamsters..

De enige hamstersoort die kan klimmen. Ze worden ouder als andere dwerghamsters, maar zijn wel echte nachtdieren die je overdag maar zelden zal zien. Enkel alleen te houden aangezien deze soort solitair is..

Heb je fok plannen, dan hoor ik dat graag zodat ik geschikte dieren bij elkaar kan zoeken.. De Chinese dwerghamster is niet de simpelste hamster om mee te fokken.

Beschikbare kleuren:

Dit zijn alle kleuren waarin we Chinese dwerghamsters fokken.. Als je een foto selecteert staat er welke kleur de afgebeelde hamster is en hoe groot de kans is dat we die kleur beschikbaar hebben. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur, man/vrouw of een koppel kan je natuurlijk altijd vooraf een bericht sturen. 

Makkelijkst is via het formulier onderaan deze pagina..


Kleurmuizen..

Hoewel het geweldige huisdieren kunnen zijn, door hun sociale karakter en het feit dat ze overdag actief zijn.. Ben ik toch wat terughoudend met muizen verkopen. Helaas blijkt uit ervaring dat muizen toch gevoeliger zijn als hamsters. Muizen die al generaties lang gezond zijn en lang leven kunnen soms alleen al door verandering van voer en omgeving opeens vatbaar blijken voor problemen als reutelen en soms zelfs erger..

Als mensen zoeken naar huisdieren zou ik dus altijd de hamsters aanraden.

Dat gezegd hebbende heb ik zo nu en dan wel muizen beschikbaar. De kleuren die we beschikbaar hebben is wel slechts beperkt en ook zullen het vaker mannen als vrouwen zijn. Ben je nog niet afgeschrikt en nog steeds op zoek? Stuur me gerust een berichtje!


Contact..

Saskia de Vries
Vierpolders, Zuid-Holland 

Ook vragen over mijn dieren of over dwerghamsters/muizen in het algemeen zijn altijd welkom. Ik deel mijn ervaring graag met anderen en ik praat graag over mijn hobby..

Contact opnemen kan via:
Email
Facebook
Marktplaats
Of via onderstaand formulier: